Луди скандали вдигал Димитър Рачков на екипа си и често си

...
Луди скандали вдигал Димитър Рачков на екипа си и често си
Коментари Харесай

Рачков се разкая за обидите към своя екип: Няма значение дали е сценичен работник, осветител... осъзнавам грешката, отивам и казвам Съжалявам, вчера прекалих

Луди кавги вдигал Димитър Рачков на екипа си и постоянно си разрешавал да наскърбява сътрудниците си в яда си, съвсем като Слави Трифонов. Това призна самият комедиант, който се чувствал виновен, че си изпускал нервите и се държал зле с хората, които се трудят неуморно за неговата популярност. Причината била, че много постоянно се чувствал неудовлетворен от това, което прави, и си го изкарвал на антуража си в шоуто  " С Рачков всичко е допустимо “, написа Ретро.

" Незнам дали съм прав. Прибирам се вечер и започвам да проучвам цялото предаване. Има неща, които не ми харесват. Критичен съм към себе си, може би съм сериозен и към другите, само че в случай че някой път прекаля - отивам и се оправдавам. Няма значение дали е театрален служащ, осветител... съзнавам грешката, ходя на идващия ден и споделям: " Съжалявам, през вчерашния ден прекалих “. Адреналинът, който получаваш по време на предаване онлайн, страстта... някак си не мислиш, допустимо е да направиш неточности. После се усещам жалко, в случай че съм обидил някого “, изповяда се артистът.

Той обаче не стигал до крайности и престрелките му с екипа били единствено словесни. Далеч по-скандални случаи са разказвали чиновниците на Слави Трифонов, които в яда си той замервал с разнообразни предмети, които му били подръка. Дългия има и процедура да глобява екипа си сурово за всяко дребно нарушение - пълномощие, с което Рачков не разполага, тъй като и той е на заплата при продуцента Магърдич Халваджиян.

Според осведомени комикът в последно време бил по-раздразнителен, а прочувствените му прояви се дължали на несполуките му в персоналния живот. Миналата година той се раздели с дългогодишната си млада възлюбена - плеймейтката Анита, с която бе подготвен да мине под венчилото и даже намерено признаваше, че желае деца от нея. След неочакваната раздяла Рачков се отдаде на мимолетни случки с разнообразни дами, а все още още веднъж бил ерген, издават осведомени. За да не тъне в самотност в новогодишната нощ, някогашната му жена Христина Апостолова, сегашна брачна половинка на Евтим Милошев, го поканила да чества с тях в дома им.

Така край празничната софра седнали двамата баджанаци, сред които отдавана няма напрежение и са даже в другарски връзки. После комикът отишъл да гледа стрилтийз в бара на Кремена Халваджиян, където бушувал до ранни зори в компанията на брачната половинка на шефа си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР